DorAksesuar

Genel

DORİKALARI BİR DE BİZDEN DİNLEYİN


Merhabalar...
Artık vazgeçilmezimiz olan dorika boncukları bir de bizden dinleyin istedik.

NEDİR DORİKA BONCUK ?

Düz top boncukların her birine ışıltı vermesi için lazer kesim uygulanır .Oldukça ince bir işçilik gerektiren bu işlem sizin taş detayı kullanmadan parıldamanızı sağlar. 


DORİKA BONCUK ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?

 

Dorika boncuk da aynı kolyeler ve bileklikler gibi kalite kalite ve grup gruptur . Aynı görüntüde olabilirler ancak kullanım süresi ve alerji yapma durumu dorika boncuk yapılırken ki metaryel kullanımına göre değişiklik göstermektedir .  Uzun ömürlü ve alerji yapmayan dorikalar kullanmak istiyorsak bunu güvenilir firmalardan almanızı şiddetle tavsiye ederiz .Çünkü kullanana kadar ayırt etmek çol zordur.

Doraksesuar olarak Ürünlerimizin Kalitesi Bizim için Önemlidir

Sitemizdeki tüm dorikalar krom üstü rodyum ve altın kaplama olup içinde nikel barındırmaz .

Özel tasarlanan dorika ürünlerimiz alerji yapmaz ve sudan etkilenmeyen özel kaplamalara sahiptir .

Sitemizde bulunan ürün guruplarımız içerisinde farklı renk ve kombin seçenekleriyle ulaşabileceğiniz dorika modellerimize site içi arama motoruna ”dorika” yazarak sizler için özel tasarlanmış dorika ürünlerimizin tamamını görebilir güvenle alışveriş yapabilirsiniz .

Sürekli yenilenen modellerimizi.. hediye olarakta gönül rahatlığıyla sunabileceğiniz gibi özel günleriniz ve gündelik yaşamınızda şıklığınızın bir parçası olarak güvenle kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Whatsapp Mesaj
WhatsApp
Merhaba, nasıl yardımcı olabiliriz.